ПРОТЕКС - виробник фіксаторів для арматури

Компанія "Протекс" протягом багатьох років є одним з перших підприємств з виготовлення фіксаторів для арматури. Виробництво важливого для всіх будівельних організацій витратного матеріалу відповідає потребам сучасного ринку будівельних матеріалів. Асортимент фіксаторів різного типу вражає і щодня вдосконалюється

Фіксатори арматури застосовуються для забезпечення більшої міцності бетонної конструкції. Фіксатори для арматури або підставки для арматури – це пластикові заставні витратні матеріали для закріплення і утримання положення сталевої арматури в тілі бетону. Фіксатори для арматури залишаються в бетоні, тому не мають багаторазового повторного використання

Армування бетону-один з найважливіших етапів в процесі виготовлення бетонних конструкцій. При формуванні каркаса з арматури використовуються фіксатори арматури, які встановлюються перед заливкою бетону на арматуру або під неї. Фіксатори дозволяють розміщувати арматуру на потрібній відстані від основи і стін опалубки.

При дотриманні важливих правил і норм бетонування зростає міцність і тривалість терміну використання і збільшується безпека будівництва. Фіксатори для арматури значно спрощують процес бетонування, утримують рівномірне положення арматурного каркаса, створюють захисну прошарок, забезпечують необхідну товщину захисного шару, володіють антикорозійними властивостями, запобігають вихід кінців арматури на поверхню, збільшують міцність споруджуваних конструкцій.

Матеріалом для виготовлення фіксаторів служить Вторинна сировина. Перероблений пластик залишається міцним і в подальшому використанні. Адже від нього вимагають такої ж якості, як від звичайного пластика. Він не схильний до корозії і легко приймає будь-яку форму, не боїться перепаду температури, залишає стійкість до високих і низьких температур, не деформується.

Фіксатори розраховані на арматуру діаметром 8-16 міліметрів. Зазвичай використовується від 5 до 10 кріплень на квадратний метр. Для надійної фіксації арматури рекомендується використовувати від 5 до 10 кріплень на квадратний метр. Чим менше діаметр арматури, тим більше фіксаторів використовується.

Фіксатори, вироблені фірмою "Протекс" не вимагають особливих умов зберігання. Залежно від виду фасуються в прозорі поліетиленові мішки по 100, 200, 250, 500 штук можна зберігати в сухому, чистому складі, але уникати попадання прямих сонячних променів (ультрафіолету).

Вид і форма фіксаторів обумовлені їх призначенням і розташуванням арматури в монолітній конструкції.

 Фіксатори» Зірочка " застосовуються для зведення вертикальних монолітів. Фіксатор "Зірочка" використовується при армуванні вертикальних бетонних конструкцій – колон, стовпів, стін і захищає арматуру від зміщення і торкання опалубки. На нашому сайті розміщені наступні види даного фіксатора: Зірочка 25, Зірочка 30, Зірочка 35, Зірочка 40, Зірочка 50.

Фіксатори "стійка» і "настил" застосовуються для горизонтального розташування арматури при облаштуванні фундаментів, промислових підлог, плит перекриттів. Причому потрібно враховувати, що фіксатори «стійка» використовуються на жорстку основу, а фіксатори «настил» при влаштуванні бетонних наливних підлог на щебеневої і нетвердою або сипучої поверхні – пісок, полістирол, вата. Фіксатор "стійка" проводиться наступних розмірів: стійка універсальна 10-15, універсальна стійка 20-25-30, стійка 30/35, стійка 50/8-24. Також пропонуємо наступні види фіксаторів "настил": настил 15-20, настил 25-30, настил 30-40 (полегшений), настил 30-40, настил 55-65, настил 70-80, настил 90-100.

Фіксатор "конус" - це заглушка, що закріплюється з обох кінців трубки, що утворює наскрізні отвори в бетоні для кріплення опалубки. Дані фіксатори запобігають потраплянню бетону всередину трубки, щільно прилягає до опалубної поверхні. Фіксатор "конус" використовують з перфорованою трубою ПВХ d-25 і трубою п/е d-25. Використання фіксаторів "конус" запобігає псуванню стяжного гвинта при демонтажі опалубки. Головною перевагою фіксатора "конус" є його повторне використання в подальшому пристрої опалубки.

Фіксатор-планка» зигзаг " використовується в монолітному будівництві при армуванні перекриттів і виготовленні залізобетонних плит, для фіксації арматури, арматурної сітки з захисним шаром покриття від 15 до 25 мм.головною перевагою є те, що фіксатори зручно використовувати на великій площі заливки. Також використовують при укладанні бетону на шиповидную мембрану. Фіксатор-планка» зигзаг " витримує високі навантаження.

фіксатор з фібробетону з додаванням коротких волокон поліпропіленової фібри, застосовують при монтажі вертикальної і горизонтальної арматури для створення захисного шару висотою 35,40,50 мм.дані фіксатори незамінні при зведенні дамб, гребель, будівель гідроелектростанцій, каналів, резервуарів та інших гідротехнічних споруд, тунелів метро і залізничного полотна. Вони мають ідеальну адгезію з бетоном, оскільки мають однакову структуру.

Компанія "Протекс" має великий асортимент матеріалів для монолітного будівництва. Ми запрошуємо до співпраці будівельні організації та приватних забудовників, адже у нас відмінні умови і ціни від виробника і постійна наявність товару на складі.